In-store signing

Transformatie

Dsign transformeert saaie kantoren naar uitdagende werkplekken en gedateerde klantruimten naar moderne en sfeervolle winkels en adviesplekken. We pakken alles aan: wanden, vloeren, ramen en meubelen en geven deze een frisse, nieuwe look. Chiquer en luxer, of juist stoerder en rauwer. Net wat je wenst.

Bestaand interieur

Bij de interieur make-over maken we zoveel mogelijk gebruik van het bestaande interieur. Want wat kwalitatief goed is, is zonde om weg te gooien. Tenminste, zo zien wij dat.

Waarom zou je een nieuw bureau, een nieuwe kast of een nieuwe balie aanschaffen, als de oude er met een mooie interieurfolie weer tip top uit kan zien?

Wie zijn wijNeem contact op

afbeelding-interieur-dsignreclamemakers.jpg

2designline-DSIGN-reclamemakers.png

Jouw interieur is weer als nieuw

Bekijk hier ons werk

Interieurfolie

De mogelijkheden van interieurfolie zijn eindeloos. Kleuren, prints, motieven, foto’s, alles kan. En de folie is overal te gebruiken. Meubels, ramen, keukens, tafel-, bureau- en keukenbladen, vensterbanken, balies. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan met interieurfolie opgeknapt worden.

Zo geef je een oude witte wandkast eenvoudig een kek modern kleurtje, wordt een saai raam een ware eyecatcher, krijgt dat kale bureau dankzij een houtstructuur-reliëffolie een warme houtlook en -feel en veranderen de ouderwetse vensterbanken in stoere exemplaren dankzij betonlookfolie.

De kwaliteit en afwerking van de folie is van zo’n hoog niveau dat het niet van echt hout, beton, marmer, et cetera te onderscheiden is. 

Wandbekleding

Muren en wanden zijn ook een belangrijke factor in een interieur. Hiervoor geldt hetzelfde: alles is mogelijk. Iedere kleur, iedere print, iedere foto, alles kan op jouw muren en wanden aangebracht worden. Dsign werkt hiervoor met verschillende technieken, zoals behang, fotobehang en stretchframes. Die laatste optie is ideaal voor de afwerking van oude, oneffen muren en biedt als bijkomende voordelen dat het de akoestiek in een ruimte aanzienlijk verbetert en bovendien eenvoudig verwisselbaar is. 


Reclame-uitingen

Indien je wenst, regelen we ook bijpassende reclame-uitingen. Denk aan een volledige muur met jouw logo, mooie freesletters met je bedrijfsnaam of een verwisselbaar framedoek met de seizoenacties. Alles is mogelijk. 


Perfecte afwerking

Alles wordt super strak afgewerkt. Volledig naadloos en tot in de puntjes nauwkeurig. Jouw interieur is weer als nieuw.

Scroll naar boven